Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ένας χρόνος "And what about..."?




Πριν ένα χρόνο ακριβώς ξεκίνησε ένα εγχείρημα. Ένας στόχος για την ελεύθερη έκφραση, την αμερόληπτη παρουσίαση ειδήσεων, την ανάδειξη θεμάτων κυρίως από την πόλη της Θήβας (και όχι μόνο), την διασκέδαση των αναγνωστών, τον προβληματισμό και την απορία σε κάποια θέματα καθημερινά.
Μαζί ζήσαμε τις χαρές και τις λύπες, φουσκώσαμε από υπερηφάνια, πονέσαμε, προτείναμε, δημιουργήσαμε, προβληματιστήκαμε, φωτογραφίσαμε, αγωνιστήκαμε και παρουσιάσαμε με αντικειμενικότητα τα θέματα της επικαιρότητας.
Λόγω της έναρξης λειτουργίας του "And what about..." τόσο νωρίς μέσα στο 2018 και συγκεκριμένα σαν σήμερα πέρσι, 21 Ιανουαρίου, βιώσαμε πολλές στιγμές μέσα στο παρελθόν έτος. Ευχάριστες και δυσάρεστες.
Πανελλαδικά η πιο ευχάριστη στιγμή ήταν από το χώρο του αθλητισμού με όλες τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών μας τον περασμένο Αύγουστο. Στον αντίποδα, η πιο δυσάρεστη στιγμή ήταν μακράν οι πυρκαγιές τον Ιούλιο σε Μάτι, Κινέττα, Νέο Βουτζά και άλλες περιοχές της χώρας.

Ας ελπίσουμε το 2019 να γιατρέψει τις πληγές, να χαρούμε περισσότερο και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να δίνουμε ηχηρό μήνυμα σε όλους ότι "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά, μόνο λίγο καιρό ξαπωσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά".

Μπαίνουμε στον δεύτερο χρόνο αυτού του blog και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είμαστε εκεί. Στα μεγάλα γεγονότα, στην καθημερινότητα, στον αγώνα για να παρουσιάσουμε περισσότερα πράγματα και να δώσουμε τη δική μας πινελιά ρωτώντας:

"And what about..."? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου