Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Το Σπίτι της Ελπίδας


Μόλις πήρα στα χέρια μου την πρόσκληση για την εκδήλωση του Σπιτιού της Ελπίδας της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου, το οποίο βρίσκεται στο παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου.
Πρόκειται για μια προσπάθεια που αφορά, όχι μόνο την Ενορία Αγίου Γεωργίου Θηβών, αλλά ολόκληρη την πόλη της Θήβας. Μια προσπάθεια η οποία όταν αρχίσει να υλοποιείται θα απευθύνεται σε μονογονεϊκές οικογένειες και εργαζόνενες μητέρες, με την ελπίδα ότι θα βοηθηθούν στην καθημερινότητά τους, γνωρίζοντας ότι ο χώρος αυτός θα προσπαθεί να προσφέρει στα παιδιά τους, βοήθεια φροντιστηριακού χαρακτήρα και αν μπορεί και σίτιση.
Είναι ένα οικογενειακό τραπέζι, όπως το αποκαλούν οι ιθύνοντες, μία εκδήλωση, η οποία, θα διεξαχθεί για καλό σκοπό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 με ώρα έναρξης 8 μ.μ. στο κέντρο <<Μπαρμπα-Γιάννης>> (Μοσχοπόδι Θήβας). Η τιμή πρόσκλησης είναι στα 15€.
Είναι μια εκδήλωση, στην οποία έχω την τιμή να αναλάβω την παρουσίαση, οπότε αν έρθετε στην εκδήλωση θα τα πούμε και μαζί. Αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας θα χαρώ πάρα πολύ και προσωπικά.
Αν επιθυμείτε πρόσκληση, μπορείτε να βρείτε στο ναό του Αγίου Γεωργίου Θηβών.
Πληροφοριες: 2262027791

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου