Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Μίκη αλλάζεις, για ακόμα μια φορά, την Ιστορία!

Ποτέ δεν πίστευα ότι στην Ελλάδα του 2018, θα αμφισβητούσαν κάποιοι τη δημοκρατικότητα και την αγωνιστικότητα, αν και σε μεγάλη ηλικία,μιας μεγάλης μορφμορ όπως ο Μίκης Θεοδωράκης.
Κάποιοι, που αν είναι δυνατόν, κατατακρίνουν το μεγάλο μουσουργό και να τον χαρακτηρίζουν ακροδεξιό, ο οποίος με τα τραγούδια του έδωσε έναν μεγάλο αγώνα την επταετία 1967-1973 για την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών.
Παράλληλα, κάποιοι που νομίζουν ότι ειναι αριστεροί, χαρακτηρίζουν φασίστες και τους παραπάνω από 1,5 εκατομμύρια Έλληνες που βρέθηκαν στο συλλαλητήριο σήμερα.
Γιατί;
Γιατί ο Μίκης Θεοδωράκης είπε την αλήθεια. Μάθετε, λοιπόν, ανιστόριτοι ότι τα απολυταρχικά καθεστώτα του παρελθπαρελ στη Σοβιετική Ένωση και στη Ναζιστική Γερμανία  ειχαν την ίδια νοοτροπία να κολλάνε ταμπέλες σε κάθε αντίθετη άποψη. Στο μεν ναζιστικό καθεστώς έχουμε το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και ολόκληρης της Ευρώπης, στο δε Σοβιετικό έχουμε τη ρετσινιά του "εχθρού του λαού". Διαβάστε το βίο του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας τον πόλεμο και τα μαρτύρια που τράβηξε.
Γιατί;
Γιατί προσέβαλλε αυτούς που επιμελλώς έκρυψαν, όσο μπορούσαν, το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Γιατί έδωσαν ψευδή στοιχεία και για τις δύο συγκεντρώσεις.

Και ρωτάω : Αυτή είναι η Δημοκρατία;

Να προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό που είδαμε και αυτό που ζήσαμε δεν είναι πραγματικό;

Νιώθω την ανάγκη να κλείσω με το Νομπελίστα ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη που εξέφρασε την εξής άποψη: "Το μόνο όνομα που είναι αποδεκτό για τα Σκόπια με τον όρο Μακεδονία, είναι Ψευδομακεδονία.

ΜΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου